miercuri, 27 iunie 2012

In the mood for Essence - City that never sleeps

Cine nu agreeaza albastrul sa se abtina pentru ca urmeaza o avalansa de poze :)) Iubesc aceasta oja si n-as mai da-o jos de pe unghii, arata absolut fermecator in lumina naturala. De fapt se poate observa si din poze cat imi e de draga, nu ma mai saturam sa o privesc.



Nici nu stiu ce altceva as putea sa mai spun despre ea in afara de faptul ca imi place. Arata atat de bine incat restul aspectelor palesc. Oricum tin sa precizez ca oja se aplica destul de uniform. Capatul Midnight Date e chiar opac dintr-o singura aplicare mai atenta, iar capatul City that never sleeps e de-a dreptul fermecator, cu toate acele particule verzui - in plus cred ca ar arata fantastic si peste alte lacuri de unghii - voi incerca cu siguranta peste negru. Oja se usuca destul de repede , si daca e sa ma raportez la cealalta oja cu doua capete pe care o mai am de la Essence, rezista destul de bine cateva zile bune.


 La urma va las cu pozele mele preferate cu ea. Combinatia de auriu cu albastru mi se pare absolut geniala.




Pe data viitoare!

duminică, 24 iunie 2012

NOTD - Avon Coral Reef

 Ravneam de ceva vreme la oja asta si iata ca in sfarsit dorinta mi s-a indeplinit....e a mea si doar a mea :)) Nu aveam in plan postarea asta dar cand am vazut cat de frumos arata pe unghii nu m-am putut abtine sa nu ii fac cateva poze pentru voi. E absolut adorabila!



Cred ca azi o sa-mi fuga cam des privirile asupra unghiilor mele :)) E oja ideala pentru vara.


 In ceea ce priveste aplicarea, n-as putea spune ca este una extraordinara, dar dupa cum puteti observa rezultatul este destul de multumitor. Oja arata asa din trei straturi, dupa primele doua mi se parea ca pe alocuri inca era neuniforma. Partea buna e ca se usuca foarte repede, chiar si cu cele trei straturi si are un luciu foarte frumos, nu este necesara aplicarea unui top coat. Ramane sa o port zilele astea si sa imi fac o parere si despre rezistenta.


Eu zic ca merita cu siguranta cumparata aceasta oja si presimt ca voi abuza de ea o perioada pentru ca imi este foarte draga.

   Va place Coral Reef? Ce oje mai purtati vara?

sâmbătă, 23 iunie 2012

Ivatherm - jurnalul unei noi iubiri

   Iata ca a trecut deja o saptamana de cand eu si verisoara alias partenera mea de campanie ne bucuram de produsele Ivatherm. Am avut timp suficient sa ne familiarizam cu ele, sa le folosim cu succes si mai ales - sa ne indragostim de ele. Mi-a facut deosebita placere cand am auzit-o pe verisoara mea spunandu-mi ca ii plac foarte mult produsele si ca e foarte multumita de cum arata tenul ei dimineata de cand foloseste crema hidratanta Aquafil Light si Lotiunea micelara. Bineinteles si apa termala a fost in centrul atentiei. Urmeaza sa va pregatesc impreuna cu ea un review mult mai detaliat asupra lor.




 In ceea ce ma priveste, pot sa spun ca fondul de ten Joviale este pentru mine descoperirea anului. Ma tenta de ceva vreme acest fond de ten, dar sincer nu credeam ca ma va multumi atat de mult. De abia astept sa va vorbesc mai pe larg despre el si il recomand cu drag, mi se pare incredibil de adaptabil oricarui tip de ten. Alaturi de fond de ten, am ales si Crema petru ten gras cu tendinta acneica , care desi nu mi se pare ca face minuni, este in schimb de o consistenta foarte usoara, ideala pentru vara, usor matifianta si o baza excelenta pentru machiaj, cel putin in cazul meu.



Concluzia e simpla, ne plac produsele Ivatherm alese spre testare si in mod clar ni s-a deschis apetitul pentru a incerca si altele. Voua va plac produsele Ivatherm? Ce anume va tenteaza?

miercuri, 20 iunie 2012

Revelatia saptamanii - Essence Shopping trip in Soho

Am postat cam rar in ultima perioada dar promit ca revin cu postari noi si sper cat mai interesante, si o surpriza pentru voi. Astazi tin neaparat sa va prezint o oja de care pur si simplu m-am indragostit. Dupa cum puteti sa va dati seama si din titlu este vorba despre oja de la Essence din gama nail colour3 - Shopping trip in Soho.  Nu-i asa ca e absolut minunata?


Mi se pare absolut geniala ideea asta de oja cu doua capete, iar in cazul de fata alegerea culorilor e cu adevarat superba. Am vazut multe swatch-uri cu aceasta oja dar in "persoana" e mult mai frumoasa. Puteti sa  folositi atat fiecare capat individual, cat si una peste alta, cum am facut eu. Ambele nuante sunt superbe. Shopping trip in Soho e un roz cald cu particule fine stralucitoare iar Party all night long e un fuchsia intens cu flakies ce reflecta lumina absolut superb.


Adevarul e ca de cand am descoperit standul Essence la mine in oras cu greu ma abtin sa nu intru sa cumpar cate ceva de fiecare data cand trec pe langa...si e al naibii de aproape de casa dusmanul :)) Urmeaza cat de curand sa va arat swatch-uri si cu City that never sleeps. Deocamdata nu ma mai pot satura de privit aceasta oja si nu-mi displace decat faptul ca are doar 2 x 4 ml. De obicei ma plictisesc repede de oje si ma bucur cand nu vin in cantitate foarte mare dar cu siguranta nu e cazul si de data asta.


 Oja se usuca destul de repede daca asteptati putin inainte aplicarea celor 2 straturi. Nu stiu cam cat rezista pe unghii dar banuiesc ca suficient, nu mi se pare ca exista diferente atat de mari la acest capitol intre oje, oricat de scumpe ar fi ele.



Sper ca v-a placut manichiura de astazi. Urmeaza zilele astea sa va prezint primele mele impresii despre produsele Ivatherm primite spre testare in cadrul campaniei Trender "Cate lucruri imparti cu femeile din viata ta? ". 
De asemenea planuiesc o surpriza pentru voi, si anume primul meu Giveaway. Se apropie ziua mea si m-am gandit sa o sarbatoresc si alaturi de voi, oferindu-va o mica atentie. V-ar tenta sa castigati o oja Essence? 





duminică, 17 iunie 2012

Colectia mea de oje Lady's - ca de sfarsit de saptamana

  Saptamana asta a fost una plina pentru mine: am umblat, am avut de facut o multime de fotografii si nu in ultimul rand am scris pe blog. Vineri am avut parte de o mare bucurie - au ajuns produsele Ivatherm, pe care am inceput deja sa le testez, atat eu cat si partenera mea de campanie si de care suntem foarte incantate. Este pentru prima oara cand folosesc o apa termala dar va spun sincer ca nu stiu cum am reusit sa supravietuiesc fara ea pana acum, mai ales vara...De asemenea am avut bucuria sa descopar ca se gasesc produse Essence la mine in oras :D. Mi-am cumparat deocamdata doar trei oje, dar sincer nici nu stiam ce sa aleg, le-as fi luat pe toate.

 Dar sa trecem la postarea propriu-zisa de astazi. M-am hotarat sa va arat o parte din colectia mea de oje, si anume cele de la Lady's. Pana sa le pun acum pe toate la un loc nu aveam idee ca sunt atat de multe. Mi-e si frica sa ma apuc de numarat toate ojele pe care le am - a cam venit momentul sa gasesc o noua modalitate de a le stoca, insa deocamdata sunt in cautare de idei. Cam astea sunt ojele mele Lady's - 13 la numar.
 

  De cand m-am inscris la Lady's mi-am tot cumparat diferite produse si bineinteles ca nu puteau sa lipseasca lacurile de unghii, care imi plac foarte mult. Va recomand si voua sa le incercati. E foarte simplu sa comandati, nu e nevoie decat sa va faceti un cont aici . Este simplu, comanda minima este doar 10 lei iar comenzile de peste 50 de lei beneficiaza de transport gratuit. Bineinteles ca va bucurati si de anumite reduceri.

            In ordine: Lac de unghii  Isabelle Dupont in nuantele: 2R110 Rust; 2R114 Lavender si 1N29 Sangria


O parte dintre ele le-ati mai vazut deja si in alte postari, cum e cazul celor de mai jos, pe care puteti sa le vedeti mai detaliat, si cu swatch-uri, aici .


                                   NP408 Light Pink,   NP435 Purple,   NP420 Raspberry,   NP438 Denim


                                                          269 Gold;   235 Cerise;    248 Metallic Gold


   Voi ati incercat ojele Lady's? Care va face cu ochiul?

sâmbătă, 16 iunie 2012

Blog Award

 Am primit acest blog award la inceputul saptamanii de la Irina si tin sa-i multumesc foarte mult! Mi-am amintit astazi de el si m-am gandit ca e un moment bun pentru o astfel de postare - sambata, seara, relaxare....


Iata care sunt regulile:
-Link the person who awarded you;
-Post the Kreativ Blogger image to your blog;
-Post 7 random things about you;
-Award 10 other deserving bloggers.

Cum primele deja le-am rezolvat a venit momentul sa va spun 7 lucruri aleatorii despre mine. Hmm, sa vedem:
- Imi plac dulciurile :)) si imi place in special sa pregatesc tot felul de prajituri, inghetate, torturi sau orice alte idei nastrusnice imi mai vin in cap sau gasesc pe bloguri. Le urmaresc cu drag pe Edith , Laura Adamache si Teo .
- Imi plac filmele de groaza, thriller si SF :))
- Am o obsesie pentru lacurile de unghii - rareori reusesc sa ma intorc acasa fara macar o oja. Si va arat si o poza asa ca sa va faceti o idee, mi-e frica sa ma apuc de numarat.


- Sunt pasionata de fotografie si editare video si ocazional mai fotografiez la diverse evenimente. 
- Nu-mi plac nuntile, nu ma imaginez niciodata mireasa, imi plac in schimb rochiile de mireasa si fotografiile de nunta
- Am un motan negru, in vara asta se implinesc 5 ani de cand l-am adus acasa
- Imi place sa ma trezesc dimineata, este partea mea preferata din zi

In incheire ar trebui sa dau acest award mai departe la alte 10 bloggerite dar am observat ca a tot circulat prin blogosfera si voi incalca putin regulile. Asadar, n-o sa numesc pe cineva anume, ci rog pe oricine nu a primit acest award, si doreste - sa il preia. Mie imi sunteti dragi toate!
V-am pupat!

vineri, 15 iunie 2012

Ivatherm is here!!!

Astazi mi-am inceput ziua cat se poate de frumos cu un telefon de la curier. Coletul cu produsele Ivatherm primite spre testare in cadrul campaniei Trender a ajuns in sfarsit in mainile mele. N-are rost sa va mai spun cat de incantata si nerabdatoare am fost sa deschid pachetul si sa vad cu ochii mei bunatatile. Si iata-le: 


Cand am aflat de aceasta campanie am fost foarte entuziasmata dar eram oarecum neincrezatoare ca voi fi aleasa, mai ales ca de abia sunt la inceput in lumea asta a blogurilor. Ma bucur foarte mult ca am fost selectata printre cele 100 de norocoase si oficial particip la prima mea campanie Trender. La cat mai multe sper eu.
Am ales sa ma bucur de aceasta campanie alaturi de verisoara mea, care imi este totodata si o buna prietena, 
si cu care impartasesc o multime de pasiuni. Asadar, mi s-a parut persoana ideala si va promit ca alaturi de ea o sa va prezint pe larg aceste produse si parerea noastra sincera despre ele, ca sa va puteti face o idee cat mai clara. 

Acestea sunt produsele alese de mine:


                                     iar acestea produsele alese de ea:


 Trebuie sa marturisesc ca in afara de lotiunea micelara nu mai incercasem alte produse de la Ivatherm iar cea mai curioasa eram de fondul de ten Joviale, care la o prima vedere mi se pare foarte interesant. Cat despre apa termala a fost binecuvantarea zilei de azi, o oaza de racoare intr-o zi torida. Va spun sincer ca poate creea dependenta, mai ales acum pe timp de vara. Bineinteles eu mi-am mai ales o crema pentru ten gras cu tendinta acneica, vesnica mea problema :))) Verisoara mea si-a ales lotiunea micelara la recomandarea mea si crema hidratanta Aquafil Light.

Oficial poate sa inceapa testarea!


Vom reveni cu impresii cat de curand. V-am pupat!

joi, 14 iunie 2012

Bunatati de la Lavandine

Dupa cum v-am promis astazi - daca reusesc sa postez inainte de 12 :)) - o sa va vorbesc despre niste produse tare dragalase, si anume sapunurile naturale de la Lavandine. Le-am tot vazut pe bloguri, si avand in vedere cat de mult imi plac lucrurile handmade si mai ales naturale, mi-am zis ca trebuie neaparat sa le incerc. Am fost foarte bucuroasa cand am vazut ca mi-a ajuns foarte repede comanda si m-am bucurat ca un copil cand am deschis pachetelul.
Mi-am ales un sapun fin cu unt de shea si ou, un sampon solid Rassala pentru par gras si un mini sapun cu menta si spirulina si am mai primit inca 2 mini sapunele, unul cu lavanda si unt de cacao, si unul cu trandafiri si hibiscus. Cam asa arata sapunelele. Au venit ambalate foarte frumos, in saculet de organza, fiecare cu cate o eticheta frumoasa si detaliata, cu toate informatiile despre produs.


Cea mai curioasa am fost de samponul solid, pentru ca in ultima vreme ma confrunt cu un par foarte gras, problema pe care nu am mai avut-o pana acum. Si cum nu-mi face placere sa ma spal o data la doua zile sau chiar zilnic pe par - mai ales ca nici nu este indicat, m-am hotarat sa dau o sansa acestui sapun. Poate pare ceva mai neconventional, atat timp cat in comert se gasesc sumedenie de sampoane care mai de care, dar primul lucru la care ma gandesc este ce par frumos aveau bunicile noastre folosind un simplu sapun de casa.


De cand  il am am apucat sa ma spal de 3 ori cu el, si pot sa spun ca imi place chiar mult. Ma asteptam sa lase parul incurcat si aspru dar chiar nu este cazul. Am incercat sampoane care lasau parul mult mai aspru si mai greu de pieptanat. Imi place ca parul ramane foarte curat, il simti cum "scartaie" la clatit. Mirosul este unul destul de subtil, dar nici nu ma asteptam la altceva avand in vedere ca e un produs natural. Face suficienta spuma si mi se pare destul de economic. Voi continua sa il folosesc si voi reveni cu un update despre eficienta lui cu privire la reducerea frecventei intre spalari. 

Cam asta e descrierea lui oficiala:


Se gaseste in mai multe forme dar eu l-am ales pe acesta inimioara pentru ca mi-a placut foarte mult. Isn't it sweet?


Urmatorul este sapunul cu unt de shea si ou, pe care l-am ales pentru faptul ca este emolient si hranitor. Are un design clasic dar in acelasi timp delicat si imi place foarte mult. Nu l-am incercat fiindca planuiesc sa il daruiesc unei persoane dragi, foarte pasionata de sapunuri naturale. 
Arata cam asa:



                                          A venit intr-un saculet de organza foarte dragalas.


                                                           Si aici aveti si descrierea oficiala, direct de pe eticheta care l-a insotit.



 Mai jos sunt mini-sapunelele, dintre care personal il prefer pe cel cu lavanda si pe cel cu menta, care miroase chiar puternic. Imi place menta in toate formele, in ceai, inghetata, geluri de dus, deci acest sapunel imi place mult mult de tot. Am vazut cateva foarte frumoase, cu un design cu totul si cu totul deosebit pe care planuiesc sa mi le cumpar pe viitor. Daca v-au placut puteti sa le cumparati si voi de aici. Transportul e 8 lei si se face prin Posta Romana si ajung cam in 3 zile. Comenzile peste 100 de lei beneficiaza de transport gratuit.


Cam atat momentan despre experienta mea cu Lavandine, sper ca va e de folos postarea asta si va rog in cazul in care aveti intrebari sau orice alte nelamuriri sa nu ezitati sa o faceti.

miercuri, 13 iunie 2012

Manichiura de azi...bla bla bla

Busy day today...planuiam o postare mai consistenta dar m-am hotarat sa o las pe maine...soarele asta si-a cam facut de cap azi, si cum n-am avut posibilitatea sa-l evit, m-am pricopsit cu o nesuferita durere de cap :(
 Trecand peste, astazi am purtat o oja superba de la Farmasi, in nuanta 31, pe care mi-am cumparat-o de cateva zile si care imi place mult de tot, am eu o slabiciune pentru unghiile roz :))

 Nu stiu daca se mai poarta oja crackle, dar eu gasesc ca totul tine de preferinte, iar culoarea asta mi-a placut mult de tot. Nu-mi apartine, dar am vazut-o la verisoara mea si i-am furat-o cat sa-mi dau doua unghiute :))) Sunt foarte multumita de rezultat. Voi ce spuneti, v-ar placea aplicata pe toate unghiile, sau e mai de efect asa?
Va las cu restul de poze....




 M-am gandit sa va arat la final si o poza cu mine, asa, sa ma cunoasteti mai bine.

 
Cam asta a fost tot......va promit maine o postare interesanta cu niste produse tare dragute....Bye!

luni, 11 iunie 2012

Despre eyelinerul gel : cel mai bun / cel mai prost produs incercat

  Inca din vremea liceului am avut o pasiune pentru ochii bine conturati, iar creionul dermatograf negru nu lipsea niciodata din trusa mea de machiaj. In mod sigur mai am si acum un creion Ada prin sertarul de make-up si inca il consider un produs bun, desi ce-i drept nu prea m-am mai atins de el. Cu trecerea timpului preferintele mele s-au mai schimbat si am renuntat treptat la obsesia pentru conturul negru, in favoarea unor machiaje mai naturale, mai luminoase. Totusi, de fiecare data cand simt nevoia sa dau mai multa intensitate unui machiaj recurg la aplicarea unui eyeliner. Cu tusurile lichide nu m-am inteles niciodata prea bine dar in schimb imi plac foarte mult eyelinerele sub forma de gel, pentru ca mi se par mult mai usor de aplicat atat timp cat ai o pensula buna pentru asta.
  Dar sa trec la produsele despre care mi-am propus sa va vorbesc astazi : Maybelline eyestudio Lasting Drama gel liner 01 Black si Avon Supershock - Shimmering Sapphire. Despre primul mai mult cuvinte de lauda, despre celalalt mai putin :))) Le voi prezenta separat iar la final raman concluziile.


                                                       Maybelline Eyestudio Lasting Drama gel liner - 01 Black

Trebuie sa mentionez ca am cumparat acest produs strict la recomandarea cuiva. Asta, plus multitudinea de review-uri pozitive citite m-au convins ca nu voi regreta achizitionarea acestui produs. Si asa a si fost. Imi place in primul rand designul borcanasului de sticla, cu acel aspect opac si capacul argintiu - foarte practic si rezistent. Produsul vine impreuna si cu o pensula - de care n-am fost eu prea incantata pana am ajuns sa o testez dar pot sa spun ca isi face treaba binisor - eu reusesc sa trasez o linie destul de subtire cu ea desi la inceput nu am crezut asta.


  Produsul e un negru intens, poate nu la fel ca mult laudatul MAC Blacktrack dar oricum suficient. Se aplica usor, uniform dintr-o singura miscare. Odata aplicat rezista, chiar si pe pleoapele mele unde orice machiaj tinde sa se adune. Culoarea isi pastreaza intensitatea toata ziua.
 Am produsul de cateva luni si e aproape la fel ca la prima utilizare. Nu s-a uscat deloc desi am citit la alte persoane ca au experimentat aceasta problema. In cazul meu nu a fost asa, s-a comportat foarte bine, de o mie de ori mai bine decat gelul de la Elf care mi se pare inutilizabil dupa cateva luni, complet uscat.
Verdict final: imi place, place, place!



 Avon Supershock  - Shimmering Sapphire

Mi-a placut foarte mult culoarea acestul eyeliner si tocmai asta a fost impulsul care m-a facut sa-l cumpar. Dezastrul vine de abia de aici incolo. Stim cu toate ca eyelinerul gel Supershock sub forma de creion este extraordinar  - asadar m-am gandit ca la fel vor sta lucrurile si cu acesta. Mare greseala. Dincolo de faptul ca borcanasul este chiar dragut, din sticla, iar culoarea care ne intampina cand il desfacem e absolut divina -nu-i mai gasesc nicio calitate. Mi se pare uscat, greu de aplicat si foarte foarte slab pigmentat. E nevoie sa insistam de vreo 10 ori pana sa obtinem culoarea intensa si frumoasa din recipient. Nu mi se pare ca se aplica uniform si nici rezistenta nu e dintre cele mai bune. Ar putea fi totusi folosit ca un fard crema, o baza la un smokey eye, sau orice alte idei va mai vin - totusi e o culoare foarte frumoasa.





 Pentru un verdict final am atasat o fotografie cu
swatch-uri. Asa va puteti face o idee mult mai clara despre aplicarea si pigmentatia acestor eyelinere. Pentru mine acest albastru este o mare dezamagire, pentru ca imi place foarte mult culoarea si mi-as fi dorit sa imi fie mult mai usor sa o obtin si pe ochi. Swatch-ul mai intens a rezultat in urma unor insistente majore :))) si nu stiu cine are mereu rabdare sa piarda vremea cu un astfel de produs cand se pot gasi oricand variante. Sincer nu vi-l recomand in schimb va spun ca cel de la Maybelline este absolut minunat, eu ma inteleg foarte bine cu el si isi merita din plin banii.

                             
                         Cam asta a fost tot pentru azi. V-am pupat.

duminică, 10 iunie 2012

NOTD: A match made in heaven

E duminica, e vreme de relaxare, momentul perfect pentru o postare usoara, cu multe poze, si anume o noua manichiura. Este manichiura pe care o port de vreo 3 zile si de care nu ma mai pot satura. Ambele oje folosite imi sunt foarte dragi si mi se pare ca le sta foarte bine impreuna.


Pe toata unghia am aplicat un lac de la Isabelle Dupont, pe care il puteti gasi la Lady's. Este vorba despre nuanta 235 Cerise, o culoare absolut senzationala de vara. Pentru mine a fost dragoste la prima vedere iar pe langa asta se usuca si foarte repede, e chiar rezistenta si are un luciu superb.


Punctele aplicate am ales sa le fac cu nuanta M120 din colectia Supermatte de la Flormar. E o nuanta care mi-a atras atentia pentru faptul ca in functie de lumina poate parea mai gri sau mai mov. Cel mai bine arata in lumina naturala iar personal imi este foarte draga, ca mai toate ojele Flormar pe care le am.


Mie mi se pare ca arata foarte bine impreuna aceste doua culori si port cu mare drag aceasta manichiura. 
                                                         Va las mai bine cu imaginile:





           Cam atat pentru astazi! Pe data viitoare!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...