joi, 14 iunie 2012

Bunatati de la Lavandine

Dupa cum v-am promis astazi - daca reusesc sa postez inainte de 12 :)) - o sa va vorbesc despre niste produse tare dragalase, si anume sapunurile naturale de la Lavandine. Le-am tot vazut pe bloguri, si avand in vedere cat de mult imi plac lucrurile handmade si mai ales naturale, mi-am zis ca trebuie neaparat sa le incerc. Am fost foarte bucuroasa cand am vazut ca mi-a ajuns foarte repede comanda si m-am bucurat ca un copil cand am deschis pachetelul.
Mi-am ales un sapun fin cu unt de shea si ou, un sampon solid Rassala pentru par gras si un mini sapun cu menta si spirulina si am mai primit inca 2 mini sapunele, unul cu lavanda si unt de cacao, si unul cu trandafiri si hibiscus. Cam asa arata sapunelele. Au venit ambalate foarte frumos, in saculet de organza, fiecare cu cate o eticheta frumoasa si detaliata, cu toate informatiile despre produs.


Cea mai curioasa am fost de samponul solid, pentru ca in ultima vreme ma confrunt cu un par foarte gras, problema pe care nu am mai avut-o pana acum. Si cum nu-mi face placere sa ma spal o data la doua zile sau chiar zilnic pe par - mai ales ca nici nu este indicat, m-am hotarat sa dau o sansa acestui sapun. Poate pare ceva mai neconventional, atat timp cat in comert se gasesc sumedenie de sampoane care mai de care, dar primul lucru la care ma gandesc este ce par frumos aveau bunicile noastre folosind un simplu sapun de casa.


De cand  il am am apucat sa ma spal de 3 ori cu el, si pot sa spun ca imi place chiar mult. Ma asteptam sa lase parul incurcat si aspru dar chiar nu este cazul. Am incercat sampoane care lasau parul mult mai aspru si mai greu de pieptanat. Imi place ca parul ramane foarte curat, il simti cum "scartaie" la clatit. Mirosul este unul destul de subtil, dar nici nu ma asteptam la altceva avand in vedere ca e un produs natural. Face suficienta spuma si mi se pare destul de economic. Voi continua sa il folosesc si voi reveni cu un update despre eficienta lui cu privire la reducerea frecventei intre spalari. 

Cam asta e descrierea lui oficiala:


Se gaseste in mai multe forme dar eu l-am ales pe acesta inimioara pentru ca mi-a placut foarte mult. Isn't it sweet?


Urmatorul este sapunul cu unt de shea si ou, pe care l-am ales pentru faptul ca este emolient si hranitor. Are un design clasic dar in acelasi timp delicat si imi place foarte mult. Nu l-am incercat fiindca planuiesc sa il daruiesc unei persoane dragi, foarte pasionata de sapunuri naturale. 
Arata cam asa:



                                          A venit intr-un saculet de organza foarte dragalas.


                                                           Si aici aveti si descrierea oficiala, direct de pe eticheta care l-a insotit.



 Mai jos sunt mini-sapunelele, dintre care personal il prefer pe cel cu lavanda si pe cel cu menta, care miroase chiar puternic. Imi place menta in toate formele, in ceai, inghetata, geluri de dus, deci acest sapunel imi place mult mult de tot. Am vazut cateva foarte frumoase, cu un design cu totul si cu totul deosebit pe care planuiesc sa mi le cumpar pe viitor. Daca v-au placut puteti sa le cumparati si voi de aici. Transportul e 8 lei si se face prin Posta Romana si ajung cam in 3 zile. Comenzile peste 100 de lei beneficiaza de transport gratuit.


Cam atat momentan despre experienta mea cu Lavandine, sper ca va e de folos postarea asta si va rog in cazul in care aveti intrebari sau orice alte nelamuriri sa nu ezitati sa o faceti.

10 comentarii :

  1. Waw,multumesc frumos,ma bucur ca ti-au placut produsele.Le-ai descris asa de frumos ca daca nu le realizam eu insami,cu siguranta as fi dat buzna direct in magazin.
    Sa le folosesti cu placere,la urmatoarea comanda o sa iti fac o mica surpriza.
    Cu tot dragul,Lavandine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu pentru cuvintele frumoase! E o incurajare pentru mine sa scriu in continuare!

      Ștergere
  2. Si eu am devenit fana a produselor Lavandine. Am incercat pana acum crema de corp cu unt de shea, balsamul de buze colorat, crema de fata Precious, si cateva sapunele, insa mai sunt o gramada de testat in continuare :))). Sunt foarte curioasa cum va fi samponul Rassala, l-am comandat de curand insa nu l-am incercat pentru ca mai aveam putin din samponul cu lapte de capra, insa la urmatoarea spalare il voi folosi in sfarsit :D. Pot sa spun ca nu as mai inlocui cu nimic altceva crema de corp si balsamul de buze, cu pivire la sapunele curiozitatea ma indeamna sa le incerc pe toate :)

    RăspundețiȘtergere
  3. With dоugh well ԁone its time to sргeaԁ іt out with а
    rolling pіn tо the different ѕizes ԁеpenԁing οn how manу рiecеѕ onе woulԁ likе.
    Mix the abovе ingrеdientѕ together and ρlace а mеdium sаucepan.

    Roll еасh poгtіοn іnto the thicκness of
    a bгoom handle.

    Takе a loоk аt mу web sitе .
    .. pizza pan alexandria

    RăspundețiȘtergere
  4. As sоοn as they grown into gοod friends, theу will be exρeсting familіarity, but not verу noticeably right until thеn.
    Then there aгe experts and othеr anxious pеople
    уoung аnԁ old ωho are ѕeemіngly combаting a droρрing fight to stem the tide best towaгd envirоnmentаl Aгmageԁdon oг
    аs the tіtle of this pieсe of wrіtіng
    cаlls іt "Warmageddon. The blood of all those who live a life of try to eat, drink and be merry is basic and their respiration is unbelievably quickly.

    Here is my webpage; pizza stone 16 round

    RăspundețiȘtergere
  5. whоah this weblog is excеllеnt i like reading уour
    articles. Stаy up thе great ωork!
    You unԁеrstаnd, many personѕ arе lοoking around fоr this
    info, уou could aiԁ them grеatly.

    Feеl free tο surf to my website; Chemietoilette

    RăspundețiȘtergere
  6. ωhoah this weblog іѕ ехcellent i liκe reading уour
    artiсlеs. Ѕtay up the great work! Υou understand, manу ρeгsons
    aгe lookіng аrounԁ foг this infο, yοu cοuld аid them greatly.


    Нerе іs my blog :: Chemietoilette

    RăspundețiȘtergere
  7. Hi there! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?

    I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on.
    Any recommendations?

    my web blog - raspberry ketones diet

    RăspundețiȘtergere
  8. I'll immediately seize your rss feed as I can not to find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you've any?
    Kindly allow me realize in order that I could subscribe.
    Thanks.

    My webpage; heidelberg kindergeburtstag

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...