marți, 5 iunie 2012

Despre Yves Rocher si experienta mea cu aceste produse


Cu produsele Yves Rocher am avut norocul sa iau contact cu mult timp inainte sa ajunga atat de cunoscute pe piata din Romania. Asta s-a petrecut in urma cu ani buni, cand nu prea aveam eu idee despre ce si cum in materie de cosmetice, dar tin minte ca am fost foarte incantata de primele mele produse Yves Rocher. 
Este vorba despre un parfum si o crema de corp parfumata Ming Shu. Mirosul acela il mai port si astazi in minte, de aceea de ceva vreme mi s-a pus pata sa-mi cumpar parfumul, doar ca se pare ca nu-l gasesc niciodata pe stoc.
De-a lungul timpului am incercat o multime de produse de la ei - de la gelurile de dus (intr-o multitudine de variante si pe care pur si simplu le ador), pana la deodorante, sampoane, creme, rujuri, fond de ten - lista e lunga si poate continua. Oricum, ideea este ca produsele lor foarte rar m-au dezamagit iar cele mai dragi imi sunt parfumurile, gelurile de dus (ultimul incercat este cel cu rodie si miroase absolut divin si reconfortant) si in ultima vreme, lotiunea micelara, pe care tenul meu gras o tolereaza foarte bine, mai ales acum vara. Momentan detin 6 parfumuri de la ei ( da da, :)) sunt o maniaca la capitolul asta) preferatele mele fiind Comme une evidence si Naturelle de care abuzez in perioada verii, fiind foarte fresh.


Daca ar fi totusi sa mentionez un produs care m-a dezamagit, cred ca e vorba despre fondul de ten fluid cu efect mat, poate si pentru ca nu nimerisem nuanta potrivita- dar drept sa spun, la capitolul asta, rar ma multumeste ceva.
 Tuturor celor care inca nu au incercat produsele Yves Rocher vi le recomand cu drag, mai ales ca au o strategie de marketing foarte atractiva. In fiecare luna puteti beneficia de diferite oferte, la fiecare comanda avand sansa sa primiti tot felul de surprize, produse cadou sau transport gratuit in functie de suma comandata. Un alt punct in plus primit de la mine vine pentru faptul ca produsele sunt strict de natura vegetala si nu sunt testate pe animale. 
Pe final tin neaparat sa va mentionez faptul ca aceasta e pur opinia mea legata de experienta cu aceasta firma, nu fac reclama iar toate produsele prezentate sunt achizitionate de mine, asadar nu am niciun interes sa va influentez in vreun fel.

  Mai jos puteti vedea ultimele mele cuceriri, la care pregatesc cate un review - este vorba despre lotiunea micelara, crema Pure System antiimprefectiuni si spray-ul autobronzant pentru corp.


Astept  parerile si impresiile voastre in legatura cu produsele Yves Rocher - ce ati folosit, ce v-a placut, ce nu v-a placut.... 
La ce produs v-ar interesa un review?

9 comentarii :

  1. si mie imi plac foarte mult mai ales ca ofera cadouri super

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce produse dragute.Te invit si pe blogul meu.Organizez si un giveaway http://beautymakeupwithme.blogspot.ro/2012/06/giveaway-ladys.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Desi stiu de ceva timp de Yves Rocher, produse de la ei am inceput sa comand de curand. Iti spun sincer ca sunt indragostita de rimelul Sexy Pulp si de-abia astept sa-mi cumpar varianta full-size, niciun rimel nu m-a multumit atat de mult pana acum :D Si am avut acum mult timp um parfum care miroasea a vanilie, nu-mi aduc aminte cum se numea, dar mirosea uimitor, pacat ca nu-l mai gasesc pentru ca era cel mai frumos mirositor pafum :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Am cumparat o singura data de la ei (cateva produse pe care le-am oferit cadou) si o lotiune pt descurcarea parului de care am fost f multumita. Nu stiu de ce nu m-am mai intors in magazinul lor de atunci..
    Spune-mi te rog, parfumurile isi mentin mirosul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi se pare ca persista destul de mult, cateva ore bune garantat. In tot cazul merita incercate.

      Ștergere
    2. daca ma tin cat sunt la srv e ok :P
      Multu! :)

      Ștergere
  5. si mie imi plac produsele lor, mai ales ca au cadouri foarte tentante. te astept si pe blogul meu : http://frombeautywithlove.blogspot.com . pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Does your site have a contact page? I'm having trouble locating it but, I'd like to shoot you an email.
    I've got some suggestions for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it improve over time.

    Here is my page raspberry ketone diet

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...