duminică, 24 iunie 2012

NOTD - Avon Coral Reef

 Ravneam de ceva vreme la oja asta si iata ca in sfarsit dorinta mi s-a indeplinit....e a mea si doar a mea :)) Nu aveam in plan postarea asta dar cand am vazut cat de frumos arata pe unghii nu m-am putut abtine sa nu ii fac cateva poze pentru voi. E absolut adorabila!



Cred ca azi o sa-mi fuga cam des privirile asupra unghiilor mele :)) E oja ideala pentru vara.


 In ceea ce priveste aplicarea, n-as putea spune ca este una extraordinara, dar dupa cum puteti observa rezultatul este destul de multumitor. Oja arata asa din trei straturi, dupa primele doua mi se parea ca pe alocuri inca era neuniforma. Partea buna e ca se usuca foarte repede, chiar si cu cele trei straturi si are un luciu foarte frumos, nu este necesara aplicarea unui top coat. Ramane sa o port zilele astea si sa imi fac o parere si despre rezistenta.


Eu zic ca merita cu siguranta cumparata aceasta oja si presimt ca voi abuza de ea o perioada pentru ca imi este foarte draga.

   Va place Coral Reef? Ce oje mai purtati vara?

5 comentarii :

  1. Și eu mi-am cumpărat-o.Îmi place foarte mult dar trebuie să o aplic în 3 straturi ca să fie uniformă și se usucă peste un car de ani(eu nu am răbdare să stau 2 ore până se usucă).Am încercat și un top coat Flormar și degeaba =))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi s-a parut ca s-a uscat repede, dar acum vad ca deja am stricat-o la vreo 2 unghii, si mare lucru n-am facut :))

      Ștergere
  2. Draguta nuanta.
    Eu tocmai mi-am cumparat un oranj de la Flormar (401) si sunt destul de multumita :).

    S.,
    The Hearabouts

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...