miercuri, 20 iunie 2012

Revelatia saptamanii - Essence Shopping trip in Soho

Am postat cam rar in ultima perioada dar promit ca revin cu postari noi si sper cat mai interesante, si o surpriza pentru voi. Astazi tin neaparat sa va prezint o oja de care pur si simplu m-am indragostit. Dupa cum puteti sa va dati seama si din titlu este vorba despre oja de la Essence din gama nail colour3 - Shopping trip in Soho.  Nu-i asa ca e absolut minunata?


Mi se pare absolut geniala ideea asta de oja cu doua capete, iar in cazul de fata alegerea culorilor e cu adevarat superba. Am vazut multe swatch-uri cu aceasta oja dar in "persoana" e mult mai frumoasa. Puteti sa  folositi atat fiecare capat individual, cat si una peste alta, cum am facut eu. Ambele nuante sunt superbe. Shopping trip in Soho e un roz cald cu particule fine stralucitoare iar Party all night long e un fuchsia intens cu flakies ce reflecta lumina absolut superb.


Adevarul e ca de cand am descoperit standul Essence la mine in oras cu greu ma abtin sa nu intru sa cumpar cate ceva de fiecare data cand trec pe langa...si e al naibii de aproape de casa dusmanul :)) Urmeaza cat de curand sa va arat swatch-uri si cu City that never sleeps. Deocamdata nu ma mai pot satura de privit aceasta oja si nu-mi displace decat faptul ca are doar 2 x 4 ml. De obicei ma plictisesc repede de oje si ma bucur cand nu vin in cantitate foarte mare dar cu siguranta nu e cazul si de data asta.


 Oja se usuca destul de repede daca asteptati putin inainte aplicarea celor 2 straturi. Nu stiu cam cat rezista pe unghii dar banuiesc ca suficient, nu mi se pare ca exista diferente atat de mari la acest capitol intre oje, oricat de scumpe ar fi ele.



Sper ca v-a placut manichiura de astazi. Urmeaza zilele astea sa va prezint primele mele impresii despre produsele Ivatherm primite spre testare in cadrul campaniei Trender "Cate lucruri imparti cu femeile din viata ta? ". 
De asemenea planuiesc o surpriza pentru voi, si anume primul meu Giveaway. Se apropie ziua mea si m-am gandit sa o sarbatoresc si alaturi de voi, oferindu-va o mica atentie. V-ar tenta sa castigati o oja Essence? 





3 comentarii :

  1. si mie imi plac ojele esence foarte mult..nu stiam ca exista cea cu 2 capete

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasă oja Essence.Abia aștept să plec la mare ca să mă pot duce la un stand Essence.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am una pe verde cu turcoaz :D. Nu ma mai satur de ea!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...