miercuri, 6 iunie 2012

Review FDT L'Oreal Lumi Magique

  Povestea mea cu fondurile de ten este una destul de lunga, anevoioasa si cam trista :)) Ideea e ca pana in momentul de fata nu pot sa ma laud ca am descoperit fondul de ten Wow! pentru mine. In alta ordine de idei, tenul meu gras, sensibil, predispus spre acnee, iritatii si stresanta roseata mi-a dat intotdeauna batai de cap. Probabil va veti intreba acum de ce am ales sa incerc Lumi Magique, tocmai un fond de ten iluminator cand pielea mea are deja destula "stralucire" - Pentru ca am ajuns la concluzia ca oricat de matifiant ar promite sa fie maretul fond de ten in maxim 3 ore (chiar si fixat cu o pudra) tenul meu capata oricum acel luciu inestetic. Acum ca v-am facut cunostinta cu tenul meu, ca sa stiti la ce ne raportam, e vremea sa va dau mai multe detalii despre subiectul de astazi. 
 In primul rand va spun ca mi-am luat acest fond de ten cu gandul ca si-asa vine vara si aveam nevoie de un fond de ten lejer, cu SPF, care sa dea tenului un aspect sanatos.

  Producatorii promit cu pana la 33 % mai multa luminozitate si 24 (sau 12?) ore de hidratare. Produsul are Spf 18 si este dedicat tuturor tipurilor de ten.
   Eu am nuanta R2 - rose porcelain si desi la inceput nu eram convinsa ca e nuanta ideala pentru mine am observat ca acest fond de ten se adapteaza foarte bine.

   Plusuri:
    - are o textura lejera, se aplica usor, intra repede in piele;
    - se adapteaza tenului;
    - are spf 18;
    - nu are acel efect de "masca" pe piele;
    - tenul este intr-adevar mai luminos dupa aplicare;
    - da pielii un aspect natural.

  Minusuri:
   - daca va asteptati la o acoperire mare nu e deloc cazul;
   - daca aveti tenul gras s-ar putea sa nu fie cea mai buna alegere pentru voi.
Mai jos aveti si un swatch la mine pe mana - unde se poate observa efectul subtil de stralucire pe care il da.

  Concluzia mea e ca este un fond de ten bun, potrivit pentru vara, ideal pentru cineva cu un ten uscat sau mixt, dar care poate fi folosit totusi si de persoanele cu ten gras, daca sunt dispuse sa treaca peste micile inconveniente. Pretul e in jur de 60 de lei - o achizitie buna sau nu....depinde. Pana la urma sunteti singurele in masura sa decideti pentru voi.

4 comentarii :

  1. Hey, dar tu ai un blog tare dragut!:) I will follow you!:P

    Ador Lumi Magique. :X

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey, dar tu ai un blog tare dragut!:X I will follow you!:*

    Love Lumi Magique!:X

    RăspundețiȘtergere
  3. Uof si eu de cand tot caut un fond de ten high coverage ,flawless finish si long lasting ,dar niciunul nu m-a dat pe spate , ma tenteaza rau de tot bb crem-urile asiatice :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...