duminică, 3 iunie 2012

Astor Fashion Studio

A venit astazi momentul sa va prezint aceste doua oje minunate din ultima colectie Astor Fashion Studio. Le pozasem mai demult dar nu eram deloc multumita de cum a iesit verdele in poza, destul de diferit fata de realitate - am incercat toate variantele de lumina si orice as face, in poza isi pierde din intensitate.Oricum, partea buna e ca pe site-ul Astor culorile sunt redate surprinzator de exact , asa ca puteti sa va faceti usor o idee.


Urmeaza poze. Eu una sunt cucerita de aceste oje, de culorile vibrante si indraznete. Formula usor de aplicat, suficiente doua straturi pentru acoperire, uscare rapida - chiar si in trei straturi, luciu intens fara top coat. Dupa doua zile de purtat incepe sa se roada la varfuri. Nu-mi place faptul ca verdele , si am observat asta in diverse cazuri ,este dificil de indepartat de pe unghii.





 

 


 

Verdict final? Imi plac aceste oje, si marturisesc ca sunt tentata sa mai incerc si alte nuante, avand in vedere ca se gasesc la pretul de 6 lei bucata.- chiar o afacere zic eu.
Pe voi ce nuante va tenteaza de la Astor?

4 comentarii :

  1. si eu am varianta pe verde insa imi trebuiesc 3 straturi pentru a fi opaca. Ma supara si ca imi pateaza unghiile (chiar si cu baza). Culoarea in schimb, mi se pare foarte frumoasa si desi nu am purtat-o pana acum, o cred perfecta pt. vara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asta am observat si eu :( E destul de deranjant, noroc ca se compenseaza cu frumusetea culorii.

      Ștergere
  2. Ce frumoase sunt nuantele!:X Dar ce frumoase sunt si pozele!:X

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...