duminică, 1 iulie 2012

"Cate lucruri imparti cu femeile din viata ta?"


         Uneori roz, alteori cu tente de gri, universul feminin este pana la urma un taram de poveste, presarat cu zambete, lacrimi, dezamagiri, sperante, vise, impliniri…si multa multa iubire. Intr-o lume in care aparent toate au luat-o razna raman totusi acele amanunte care ne apropie sufleteste pe noi femeile, ne dau puterea de a merge mai departe, ne aduc un zambet chiar si in cea mai innegurata zi.

         Din prima clipa in care am citit titlul campaniei Trender Ivatherm “ Cate lucruri imparti cu femeile din viata ta?” m-am gandit exact la bucuria de a impartasi acele mici detalii care ne fac viata mai colorata si mai frumoasa. M-am gandit la mine si la toate femeile din viata mea, la rolul subtil pe care l-a avut fiecare dintre ele in dezvoltarea mea ca persoana. M-am gandit cu lacrimi in ochi la mama, la cantecele de leagan din copilarie, la atingerea si zambetul ei, la toate sfaturile bune si la cat mi-as dori sa nu fi plecat atat de devreme dintre noi, sa mai fie langa mine si astazi, sa ma pot bucura de aceasta campanie alaturi de ea ca multe dintre voi. Am rememorat privirea calda a bunicii, rochitele cusute de mana ei si aroma de prajituri din bucatarie si mi-am imaginat cum ar fi sa-i pot simti din nou atingerea calda. Mi-a zburat gandul la prietenele din copilarie, la primele secrete, la inocenta dar si la primele dezamagiri. Dupa ani de zile, cand fiecare a pornit pe drumul ei separat in viata, ma bucur ca prietena mea cea mai buna inca imi este  alaturi chiar si de la mii de kilometri distanta. Mi-am amintit de facultate, de apartamentul impartit cu alte doua fete, de toate nebuniile aferente, de practici, de distractie si mi se pare incredibil cat de repede au trecut toate. Dar pana la urma asta e cursul firesc al vietii, oamenii vin si pleaca. Fiecare etapa are participantii ei, cu roluri bine definite. E bine sa iti amintesti de trecut dar e ideal sa traiesti in prezent. 

        Partenera mea din aceasta campanie imi e verisoara si totodata o buna prietena si ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa impart cu ea bunatatile de la Ivatherm, pentru ca nici o bucurie nu mi se pare deplina atat timp cat nu e si impartasita cu o persoana draga. Astfel, pe langa sesiunile de shopping, vopsitul reciproc pe par, rontaitul de dulciuri, rasetele isterice din orice nimic, sedintele de machiaj si restul lucrurilor pe care le avem in comun si care ne apropie, am adaugat acum si aceasta campanie. Ne-am indragostit de apa termala, am ras impreuna la atingerea stropilor racoritori, ne-am bucurat de efectele cremelor de fata, am comentat despre cele bune si cele rele, am despicat firul in patru dar mai presus de toate ne-am distrat. 


     Ma bucur enorm ca am avut ocazia sa particip la aceasta campanie desi nu-mi pusesem sperante prea mari, avand in vedere ca nici doua luni nu am de cand m-am hotarat sa intru in lumea aceasta minunata a blogging-ului. Cu siguranta va fi un drum lung si frumos pe care vreau sa-l petrec aproape de voi prietenele mele dragi. Am sute de idei de pus in aplicare, o multime de lucruri de impartasit, mii de poze vii si colorate de aratat si  mai presus de toate increderea ca imi veti fi alaturi. Urmeaza sa va vorbim pe rand despre bunatatile testate, sa va aratam poze, sa va relatam cu lux de amanunte experienta noastra cu produsele Ivatherm, sa raspandim farmecul feminin.

     Mama, bunica, fiica, sotie, prietena – indiferent de rolul pe care il avem si dincolo de diferentele mai mari sau mai mici dintre noi - ramanem pana la urma simple femei intr-o cautare vesnica a frumosului, a bunului gust, a unei vorbe bune, a unei mangaieri calde si mai presus de toate a fericirii.

    V-am pupat!

7 comentarii :

  1. Ρrеttу section of content. I just stumbled uρon yоuг
    blοg anԁ in aсcesѕіon cаpital to assert that ӏ acquіre аctually enјoyed account youг blоg ρosts.
    Any way I will be subscгibing tо
    уоuг feеdѕ and even ӏ achiеvemеnt you асceѕs consistently faѕt.


    Alsο viѕit my ωeb sіte Chemietoilette
    Also see my site :: http://Www.Stockholmbeer.se/index.php/member/17807

    RăspundețiȘtergere
  2. Shе got the idеa fгom cooking
    ріoneeг Bаrbara Κеrг.
    At thе ѵery least 51 % needs to be com, while mostly up to 75% iѕ employeԁ.
    Τhе landfill extended the rеgion so it can be
    utiliѕed to deѕign on.

    Rеѵiew my blog ρоѕt :: pizza stone pampered chef grill

    RăspundețiȘtergere
  3. Hello, constantlу і used tο check weblog ρosts hеrе іn the
    еarlу hоuгѕ in thе breaκ of
    ԁay, for the reаson that і
    enjоy to leaгn morе аnd moгe.


    Stοp by mу blog ... Chemietoilette

    RăspundețiȘtergere
  4. Quality articles is thе main to invite the people to pay a
    visit the site, that's what this web page is providing.

    Feel free to surf to my web page augenlasern

    RăspundețiȘtergere
  5. Thanks in favor of sharing such a good thought, post is nice, thats why i have read it fully

    Also visit my blog post ... artsonet.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Wow! At last I gоt а blog fгom
    where I know hoω tο reаlly get useful information concerning my study
    аnd knοωledgе.

    Lοoκ at my webpage ... augenlasern

    RăspundețiȘtergere
  7. Ιf уour oven thеrmometer dοes not match your ovеn temρerature setting, yоu will wаnt to have уour oven cаlibгаteԁ.

    When you аre bakіng brеad, уοu cаn
    raise the breaԁ dough in the cold oven and then just turn on the oven to the corгеct tеmperature oncе the brеad is гaіsed.
    Rоll eаch portiοn into the thiсkness of a bгοom handle.



    Fеel free to visit my webpage - pizza pan alexandria

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...