luni, 4 martie 2013

Guest Post Monday (2)

Salutare fetelor!
Continuam seria guest post-urilor iar invitata mea de astazi este Sascha de la My Psycho Nails. Am descoperit recent blogul ei dar manichiurile nonconformiste mi-au atras imediat atentia. Ah, trebuie sa mai precizez ca ador forma unghiilor ei :D Deocamdata nu ma simt pregatita sa renunt la forma mea actuala dar daca ar fi sa fac o schimbare cred ca asta m-ar atrage cel mai mult. Daca n-o cunoasteti pe Sascha eu va recomand sa-i vizitati blogul, pe langa unghiutele frumoase gasiti acolo si o multime de articole interesante despre ingrijirea lor corespunzatoare. Dar mai bine tac si ii cedez ei scena :D

"Buna! Sunt Sascha de la Mypsychonails si inainte de toate as vrea sa o felicit pe Josephine pentru ideea de a invita in fiecare luni cate o bloggerita cu un guest post :) Mi se pare foarte dragut.
Manichiura pe care vreau sa v-o arat este una destul de complexa si extravaganta. Sunt absolut innebunita dupa astfel de modele si sper ca va va incanta si pe voi. Am observat ca unghiile cu tinte sau cu lanturi sunt destul de populare in acest moment si cum nu imi mai facusem de multa vreme un model care sa le incorporeze am zis ca acum e timpul! 


Se face destul de usor. Pictura pe fond alb si cu linii negre e facuta in culori acrilice si tintele sunt lipite cu topcoat. In ceea ce priveste bucatile de lant, prima data cand le-am purtat pe unghii le-am lipit tot cu topcoat. Nu recomand. Zboara in doua zile. Acum le-am lipit cu picaturi de acryl transparent dar si asa au tendinta sa se desprinda. Cred ca cea mai buna solutie este lipiciul pentru tipsuri pe care o sa-l incerc data viitoare. Am facut si un mini-tutorial (a treia poza nu este la fel cu urmatoarea;  in a patra am aplicat topcoat pe toata unghia) .



Ah, si bineinteles, “piercing-ul” :D Ador orice zangane si atarna si acum mai multe luni am purtat si piercing in unghie dar nu este ok pentru unghii naturale. Gaura se va mari si unghia va trebui taiata, asta in afara de faptul ca nu poti sa pui cercelul singura. In fine, o obsedata tot timpul gaseste solutii.  Am lipit cateva pietricele pe o biluta de acryl, am atasat-o lantisorului si l-am lipit pe spatele unghiei.



 Indepartarea acestei manichiuri se face cu dizolvant pe baza de acetona si folosind metoda foliei de aluminiu. Dupa cum probabil va imaginati, spalatul pe cap cu aceste unghii este o operatiune mai delicata care necesita mai multa atentie.  Data trecuta am reusit sa ma spal ca lumea fara sa-mi smulg parul  :D


Sper sa va placa manichiura mea! Probabil multor femei li se pare complet nepurtabila dar eu ador modelele complicate, cu aplicatii 3-D si alte minuni! Inchei multumindu-I Josephinei pentru invitatie si urandu-va tuturor o saptamana superba! "



Voi ce ziceti fetelor, do you love her psycho nails? I do :D Asteptam cu drag comentariile voastre! V-am pupat!

20 de comentarii :

  1. frumoasa dar greu de realizat :) eu abia reusesc sa nu ma mazgalesc cu oja...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc :) Nu e chiar asa greu, cu timpul capeti indemanare :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Wowwww! Doar atat pot sa spun!
    Arata incredibil manichiura! Felicitari Sascha!

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Impresionanta manichiura. Piercing-ul se potriveste de minune in acest caz!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult de tot! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Oau ce unghii sofisticate! Imi place mult nuanta de baza :x

    RăspundețiȘtergere
  7. e genial modelul. L-as purta si eu, dar nu as renunta la forma unghiilor mele ( patratoase ).
    Felicitari :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte sofisticata , la asa un rezultat merita munca.Ador piercig-ul e genial.

    RăspundețiȘtergere
  9. imi plac aceste unghii extravagante, sunt dragute tintele dar piercingul unghiilor nu ma tenteaza, imi place stiulul Sachei ii descopersisem blogul acum doua saptamani "I love her psycho nails" :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce tare arata! Nu cred ca as putea sa port asa ceva, dar de privit imi place :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma bucur mult ca ti-a placut, si eu am admirat nuanta de baza :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma bucur mult ca ti-a placut modelul! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  13. O manichiura foarte sucara si nonconformista. Eu as purta o astfel de manichiura. Felicitari Sacha. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  14. It is perfect time to make some plans for the future and it is
    time to be happy. I've learn this put up and if I could I desire to suggest you some interesting issues or suggestions. Perhaps you could write subsequent articles relating to this article. I desire to learn even more issues about it!

    Have a look at my blog post ... calories burned walking

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...