miercuri, 31 octombrie 2012

Essence swatches + layering : Part 2

Dupa cum v-am spus ieri, astazi urmeaza partea a 2-a a postarii cu ojele Essence. Daca ati vazut-o pe cea de ieri sunteti obisnuiti deja cum vor decurge lucrurile. :D Asa ca mai bine sa trecem la poze.

    Essence Color & Go - Modern romance

E o nuanta superba de roz piersica cu particule stralucitoare roz. Se vad mai puternic in sticluta decat pe unghii dar imi place asa. In pozele mele a iesit putin mai roz decat e in realitate. Oja e putin mai transparenta fata de celelalte, asa ca aveti nevoie cam de 3 straturi pentru un rezultat asemanator. Oricum, daca va plac ojele delicate aceasta este alegerea perfecta pentru voi. 




 Nu stiu ce a fost in mintea mea cand am ales sa aplic acest top coat, dar rezultatul mi se pare chiar interesant pana la urma :)) Am folosit nuanta numarul 164 de la Golden Rose.



   Essence Color & Go - Gorgeous bling bling

Oja asta am mai vazut-o pe multe bloguri si probabil ca o cam stiti :D E o nuanta de caramiziu spre portocaliu cu fulgisori aurii. Nu stiu sigur daca imi place chiar atat de mult, in general nu ma dau in vant dupa astfel de nuante, dar imi place mult cum arata fulgisorii. In pozele mele a iesit ceva mai portocalie decat e inrealitate. :D



Daca tot e sa fie bling bling am completat-o cu un top coat stralucitorcu stelute si inimioare. Cred ca am dat vreo 3 lei pe el si e de la CR, nuanta 39 cred.  Am stat ceva sa pescuiesc stelutele si inimoarele dar mi se pare ca arata chiar dragalas, deci s-a meritat :))





Essence Color & Go - Oh my glitter

Am tanjit multaa vreme dupa oja asta si cand in final am pus mana pe ea parca nu m-a mai impresionat atat de tare :)) Oricum e o nuanta extrem de frumoasa de mov intesata de particule stralucitoare movaliu roscate. Se aplica foarte frumos si uniform din 2 straturi.




Time for flakies - da, oficial am o problema cu fulgisorii, i-as folosi peste orice oja, in plus mi se pare ca arata tare bine si peste ojele mai deschise, ca in cazul de fata. Am folosit nuanta numarul 103 de la Seventeen. 




That's all folks! Am terminat in sfarsit si aceste postari si sper ca maine, daca am timp sa dau drumul Giveaway - ului dedicat postarii cu numarul 100 :D Sunt foarte nerabdatoare si sper din tot sufletul sa va placa produsele pe care le-am ales pentru voi!

V-am pupacit si astept cu drag comentariile voastre. Care din aceste oje sau combinatii va place cel mai mult?

marți, 30 octombrie 2012

Essence swatches + layering - Part 1

 A venit pana la urma vremea si pentru postarea asta. Era pregatita de saptamana trecuta dar iata ca reusesc sa o public de abia astazi. Dupa cum am spus am pregatit pentru voi multe swatch-uri frumoase la ojele Essence, si pentru ca nu aveam stare sa le las asa, la final am ales sa adaug fiecareia cate un top coat cat mai interesant :D Pentru ca erau cam multe poze, m-am hotarat sa impart postarea in doua parti, asa ca daca vreti sa vedeti continuarea, fiti si maine pe faza :D
Sa incepem!

Essence colour & go - Chic Reloaded

Cred ca primele poze cu oja aceasta le-am vazut la Anda Zelenca, si mi-au placut atat de mult incat a trebuit sa fie a mea :D Mi se pare perfecta pentru sezonul asta! Oja are o culoare greu de descris, cu reflexii verzi, mov si chiar rosiatice. Se aplica frumos si e opaca din doua straturi. De altfel toate ojele essence in noua formula imi plac foarte mult si ma impac foarte bine si cu pensulica, care este mai lata, asadar aplicarea devine mult mai rapida. Se usuca intr-un timp destul de scurt iar rezistenta este una medie.







La final m-am hotarat sa adaug un strat din nuanta Hannah Pinktana de la Wet'n'wild. Arata chiar interesant as spune. Combinatia ma duce cu gandul la un cer plin de stele.




Essence Colour & Go - Date in the moonlight

Imi plac ojele albastre si aceasta nu face exceptie de la regula. Desi nu as putea sa spun ca este chiar cea mai albastra oja - baza este de fapt aproape neagra, particulele stralucitoare albastre sunt cele care ii dau tot farmecul. La fel ca si precedenta oja, s-a aplicat foarte usor, arata perfect din doua straturi. Pozele vorbesc de la sine.






De data aceasta, cea care mi-a atras atentia a fost oja Fantasy Fire de la Max Factor. Trebuie sa recunosc ca am fost foarte inspirata cand m-am gandit la combinatia asta si pe viitor o voi purta cu siguranta. Imi place enorm faptul ca particulele albastre ale ojei essence inca mai sunt vizibile prin stratul subtire din Fantasy Fire. Chiar ma duce cu gandul la ceva magic aceasta combinatie.





Essence Colour & Go - Walk on the wild side

V-am mai aratat aceasta oja intr-o postare dar simteam nevoia sa v-o arat si singura, in toata splendoarea ei. E cu siguranta nuanta mea preferata de verde din toamna aceasta. La fel ca Date in the moonlight, si aceasta are niste particule stralucitoare superbe, de data aceasta verzi. Aplicarea si formula sunt asemanatoare cu celelalte.





Aici m-am gandit sa adaug un strat tot dintr-o oja essence si anume City that never sleeps. Imi place la nebunie cum se vad fulgisorii verzi, parca baza verde ii scoate si mai mult in evidenta. Cu siguranta voi mai purta si aceasta combinatie.




Sunt curioasa, care din ojele Essence va place mai mult? Voi le-ati incerca? Ce alte nuante imi mai recomandati? :)) Eu deocamdata mai am pe lista Grey't to be here :D
Urmeaza maine partea a doua, cu nuante mai deschise :D

luni, 29 octombrie 2012

Imi pare rau, nu te iubesc!

Din cand in cand vine si momentul sa ne gandim la produsele pe care am cheltuit banii dar din pacate nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor noastre. In general imi place sa vorbesc despre lucrurile frumoase si daca as putea as lauda orice produs....din pacate lucrurile nu stau chiar asa. Produsele de astazi le-am cumparat cu mari sperante dar din pacate nici unul nu m-a convins pe deplin, ba chiar pe unele din ele nu le suport deloc si cred ca pana la urma vor sfarsi la gunoi :( Asta e... Ca sa va scutesc si pe voi de astfel de experiente mi-am propus sa zic lucrurilor pe nume...asadar, sa incepem. M-am gandit sa le prezint sub forma de top, de la cel care m-a dezamagit mai mult catre cele mai acceptabile, dar pe care totusi nu le-as recumpara.


1. Balsam de par de origine naturala cu aloe si tataneasa Vivanatura

Am cumparat acest balsam relativ recent si trebuie sa recunosc ca m-a atras datorita faptului ca promite sa fie bio: 99%  substante de origine naturala. Pretul a fost undeva la 16 lei pentru 250 de ml...acceptabil. Pana aici, toate bune si frumoase...

Cam asta ar fi descrierea oficiala:
Produsul are efect antistatic si amplifica efectele samponului. Parul devine stralucitor, elastic, usor de pieptanat. Recomandat pentru toate tipurile de par.

Problema e ca acest balsam nu are nici unul din efectele promise, ba din contra! Parul ramane incalcit, aspru, greu de manevrat, ce sa mai, arata mult mai bine doar spalat cu sampon. Cel mai mult regret faptul ca in magazin nu am avut inspiratia sa-l desfac si sa-l miros :)) Stiu, nu e frumos sa desfaci produsele, dar ma scuteam de o cheltuiala complet inutila. Balsamul, daca pot sa-i zic asa, are un miros pregnant de alcool si plante, extrem de deranjant. Sa zicem ca as fi putut trece peste asta daca s-ar fi dovedit macar putin eficient.
Cam asta este consistenta lui, foarte lichida, asadar, greu de crezut ca ar putea fi considerat un balsam.
Zace aruncat in baie de cand l-am incercat iar dupa aceasta postare va zbura cu siguranta la gunoi.


Voi ati incercat vreun produs Vivanatura? Sunt curioasa daca ati avut experiente asemanatoare sau mi s-a intamplat doar mie?

2. Gelul de dus Bio cu extract de nalba Yves Rocher

Recunosc ca desi se consuma destul de repede, imi plac mult gelurile de dus Yves Rocher. Majoritatea au niste arome incredibil de delicioase iar preferatul meu e cu siguranta cel de rodii. Din pacate acesta Bio m-a dezamagit. Nu face spuma aproape deloc si nu simt ca ar curata pielea in vreun fel. Mirosul nu e rau, e ceva subtil, asta probabil din cauza faptului ca e bio, dar pur si simplu nu ne intelegem. Am incercat sa-i acord mai multe sanse dar n-a reusit pana acum sa ma convinga. Mai am unul cu ulei de argan, poate acela va fi diferit... Deocamdata ma chinui sa-l consum pe acesta :))

Voi ati incercat aceste geluri de dus? V-au placut?


3. Oriflame Wonderlash waterproof mascara

Rimelul asta l-am achizitionat mai mult de curiozitate pentru ca auzisem destule lucruri de bine despre el. Cu toate astea pe mine nu m-a impresionat si sta uitat de ceva vreme. Acum ca ma gandesc cred ca e cazul sa-l arunc :)) Nu stiu nici pana in ziua de azi de ce mi-am luat varianta waterproof, in general ma feresc de ele :)) Ceea ce nu imi place la el este pensula, care pur si simplu nu se impaca cu genele mele. In plus am senzatia ca rimelul imi incarca genele, lucru care ma enerveaza la culme. Nu pot sa zic ca am vazut mare efect cand l-am folosit dar trebuie sa mentionez ca am niste gene foarte incapatanate: destul de dese dar care nu vor deloc sa se curbeze :))  Am uitat sa fac o poza pensulei, dar ca sa va faceti o idee, cam asa arata.


Voi l-ati incercat, v-a placut?


4. E.l.f Mineral Lip Gloss in nuanta Trophy Wife

Dupa cum v-am mai spus si in alte ocazii produsele pentru buze nu sunt un must have pentru mine, sa am un ruj doua acolo in nuantele preferate si cateva gloss-uri cat mai usoare e suficient.  Am cumparat acest gloss tocmai in ideea ca e subtil si am sperat ca o sa-mi placa :D Din pacate consistenta lui nu e nici pe departe pe gustul meu, mi se pare muuult prea lipicios si greu de aplicat.

                                                               Am gasit aici acest swatch, arata totusi destul de bine nu?

Nu simt sa aiba vreun miros, nu ca asta ar fi neaparat un minus, dar trebuie sa recunosc ca luciurile de buze parfumate imi plac mai mult. Daca e sa fiu sincera, luciurile de buze din gama Essential imi plac mult mai mult :)) Trebuie sa recunosc ca arata destul de frumos iar particulele de sclipici auriu sunt chiar de efect. Pur si simplu nu m-a convins pe mine, dar asta nu inseamna ca e un produs rau.

 Daca va plac luciurile de buze mai consistente acesta s-ar putea sa fie o alegere buna pentru voi!

5. Lotiunea demachianta micelara Gerovital Plant

Am inclus aceasta lotiune in top desi nu as putea sa zic ca e neaparat un produs rau. Curata intr-adevar foarte bine fata si o face intr-un mod delicat. Nu usuca tenul, nu m-a iritat in nici un fel, nu mi-a produs nici o neplacere. Are un miros aproape imperceptibil si un efect racoritor si revigorant asupra tenului.
 Buuun, deci numai cuvinte de bine pana aici, in mod clar va intrebati ce cauta in aceasta postare :)) Ei bine, lucrul care ma deranjeaza cel mai mult la aceasta este faptul ca dupa ce o folosesc simt cum ramane sub forma unei pelicule pe fata. Asadar, simt nevoia sa ma clatesc pe fata, desi in mod normal nu ar fi cazul. Da, stiu, nu e un capat de lume, dar daca e sa ma gandesc la lotiunea Bioderma, stiu sigur ca se poate si mai bine.
In concluzie, daca vreti sa o incercati eu totusi v-o recomand, asta daca sunteti dispuse sa treceti peste acest inconvenient. E pana la urma o varianta mult mai ieftina si in mod clar e de luat in considerare daca vreti sa incercati o apa micelara.
Eu o voi folosi si pe aceasta dar ma intorc la iubirea mea, Bioderma.

Voi ce lotiuni micelare ati mai incercat?

                                                                            ...............................................
Cam asta a fost topul meu. Astept cu drag si impresiile voastre in caz ca ati avut experiente similare sau de ce nu, sunteti libere sa ma contraziceti. Pana la urma fiecare din noi este diferit! V-am pupat!

joi, 25 octombrie 2012

Are you ready for Halloween? - Bloody stitches manicure

Desi aveam in plan alta postare pentru seara asta m-am hotarat pana la urma sa prezint inca o manichiura din seria Halloween, probabil si ultima. Nu stiu daca voi mai avea timp zilele ce urmeaza pentru asa ceva asa ca sper sa ma iertati :)) O sa va arat cu siguranta manichiura pe care o voi purta eu, asta daca reusesc sa ma hotarasc pana atunci ce sa port. Sper sa nu ajung sa apelez la clasicul "all black" :))) 
Enjoy the pics!

Although my plan was to post something different today in the end i decided to show you another manicure from the Halloween series, probably the last one. I'm not sure i'll have the time for something like that in the following days so i hope you'll forgive me :D I will show you what I'll wear, if i can decide what to paint on my nails until then. I hope I won't stick to the classic "all black" :))
Enjoy the pics!


Yeah, blood is my thing :)) Intotdeauna cand ma gandesc la ceva horror primul lucru care imi vine in minte e sangele. Ma gandesc serios sa incerc o manichiura splatter pentru seara de 31 octombrie.

Yeah, blood is my thing :)) When it comes about horror things blood is always the first that crosses my mind. I'm seriously thinking about trying a splatter mani for the Halloween evening. 



Ei bine, ce spuneti? Ati purta asa o manichiura?

Oh well, what do you think? Would you wear something like that? 

miercuri, 24 octombrie 2012

Max Factor - Meteorite

Buna dragilor! Daca ma urmariti pe facebook stiti deja ca astazi mi-am taiat unghiutele scurte :D Era necesara aceasta schimbare dar sunt foarte multumita de noua forma si de abia astept sa incerc cat mai multe manichiuri. Am fost harnica totusi si inainte de asta am pregatit cateva swatch-uri mai speciale pe care urmeaza sa le postez saptamana asta. De abia astept. In seara asta m-am hotarat sa va arat oja pe care o port azi si am mai purtat-o si saptamana trecuta pentru ca imi place mult, mult de tot. E vorba de nuanta Metorite de la Max Factor.

Hello my dear friends! If you are a follower on facebook then you already know that my nails are shorter from now on :D It was a necessary change but i am happy with this shape and I can't wait to try new manicures. I was considerate though and I've prepared some special swatches that I'm about to post this week. I cannot wait! Tonight i will show you today's nails. I am wearing a polish that i've worn last week also and i must say, i like it a lot. It's Max Factors' Meteorite.


Imi e foarte draga oja asta, e o nuanta metalica greu de definit si mi se pare ca se potriveste foarte bine cu sezonul asta. Imi place la nebunie cum straluceste. Oja se aplica frumos, in poze o vedeti in 2 straturi. Imi place ca se usuca foarte repede, pentru mine asta e un mare plus :) Nu este foarte rezistenta, a doua zi incepe sa se stearga la varfuri dar daca folositi un top coat bun puteti prelungi aceasta perioada.

I love this polish, it's a hard to describe mettalic shade and i think it is so appropriate for this season. I like the shimmering effect a lot. The formula is nice, in these pictures it's applied in two coats. It dries very fast and that's a biig plus for me. It's not that long lasting, after a day the tips start to shade away but you can make it last longer by applying a top coat.



Observati vreun intrus in poza? ;;)

Can you see the intruder? :)))



O seara frumoasa va doresc! Pe maine! Si nu ezitati sa-mi scrieti daca va place si voua aceasta oja! Imi face mare placere sa va citesc comentariile!

I wish you all a great evening! Don't hesitate to leave me your thoughts if you like my post! I love reading your comments!

luni, 22 octombrie 2012

Express yourself, don't repress yourself

Daca nu v-ati dat seama din titlu, manichiura de astazi este inspirata de Madonna si videoclipul Human Nature. Si poate nu doar de acest videoclip dar trebuie sa recunosc ca uitandu-ma la el mi-a venit in minte ideea pentru aceasta manichiura. O admir pe Madonna si ii ascult cu drag muzica si era inevitabil ca pana la urma una din postarile mele sa fie dedicata ei. De-a lungul carierei am vazut-o pe Madonna in sute de ipostaze dar cea care mi-a ramas intiparita in minte e aceea de femeie puternica si sexi. Asa ca am ales ca realizez o manichiura care mi se pare ca reflecta exact acest lucru.

In case you didn't figure it out while reading the title, today's manicure is inspired by Madonna and her video, Human nature. I must admit that i got the idea for this manicure watching this video but i feel like it represents so much more of her. I admire Madonna and i love her music therefore i needed to mention her in one of my posts. Throughout her carreer i've seen Madonna in many ways but the image that i always have in mind is that of a powerful and sexi woman. That's exactly what i wanted to picture with my manicure.


Vedeta acestei manichiuri e o oja superba de la Flormar, din gama True Color si anume numarul 013. Eu pur si simplu o ador. E un rosu sangeriu inchis foarte intens si pentru mine e nuanta perfecta! Mi-a placut cum s-a  aplicat, e complet opaca din doua straturi. N-am ce sa mai zic, imi place si gata!

The star of this manicure is an awesome Flormar nail polish, True Color no 013. I simply adore it. It's an intense dark bloody red,  perfect! I loved the formula, it looks great with two coats. There's nothing left to say, i just love it!



Pentru a adauga personalitate manichiurii am desenat acest model cu negru. E ceva simplu, dar combinatia dintre aceste doua nuante puternice mi se pare foarte reusita. Atat de mult mi-a placut incat am facut o multime de poze :D 

To enhance its personality i've decided to add that simple black design to the manicure. I think these strong colors look great together. I liked the result a lot so I couln't stop taking  pictures :D







Pe final va las cu cateva din videoclipurile mele preferate ale Madonnei.....O seara frumoasa va doresc si astept cu drag feedback-ul vostru! Pupici!

In the end i'll show you some of my favourite videos....I wish you all a great evening and I''d be grateful for your feedback! Kisses!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...