luni, 3 septembrie 2012

Review - Masca antiacneica Diva Spa de la Lavandine

Review-ul asta statea in asteptare de ceva timp si iata ca in seara asta a venit momentul sa iasa la lumina. Pentru ca am fost foarte incantata de prima mea comanda de la Lavandine, produse despre care v-am vorbit AICI, acum ceva vreme am mai facut o mica comanda constand in: masca antiacneica despre care va voi vorbi azi si o apa florala de menta (sunt o mare iubitoare a mentei) +  am mai primit un sapun intim despre care voi vorbi pe viitor. Dar sa revenim la masca de astazi, pe numele ei complet - Diva Spa Masca naturala antiacneica cu argila verde, ghassoul si neem


Dupa cum v-am mai spus si in alte dati, ma confrunt cu un ten destul de problematic, de aceea am fost foarte  curioasa sa incerc aceasta masca, mai ales pentru faptul ca este un produs natural. Pe langa faptul ca are o descriere foarte completa si interesanta, pe care o puteti citi aici, masca vine si intr-un borcanas foarte dragut. Pentru mine conteaza foarte mult aceasta atentie la detalii. Eticheta produsului este de asemenea foarte simpatica.

Descriere oficiala: 
O masca completa: detoxifica, purifica, hraneste si curata pielea in profunzime. Datorita argilelor din compozitie si pulberii din frunze de neem este eficienta impotriva acneei. Dupa indepartarea mastii pielea se simte catifelata, proaspata, radianta. Indicata pentru orice tip de ten. Se poate prepara cu apa simpla, sucuri de fructe, galbenus de ou, etc. 

Ingrediente: argila verde illit, argila ghassoul, pulbere din frunze de neem, spirulina, vitamina C pura, alantoina.


Pentru ca tot a inceput sezonul strugurilor, am ales sa o prepar tocmai cu sucul acestor minunate fructe. Strugurii se numara printre cele mai sanatoase fructe. Sunt bogati in vitaminele A, C, B6, acid folic etc. Contin si cantitati mari de flavonoide, un tip de antioxidanti extrem de puternici, care reduc efectele nocive ale radicalilor liberi.
 Am aplicat masca intr-un strat destul de generos pe toata fata, evitand zona ochilor si a buzelor. Pentru aceasta operatiune imi place sa folosesc pensula pentru fond de ten Elf din gama Essentials - deloc practica in aplicarea fondului de ten, dar extrem de utila in acest caz. Am lasat masca sa actioneze cateva minute. Daca o lasati prea mult riscati sa se usuce si sa va stranga cam tare pielea., iar pentru un ten mai sensibil nu cred ca ar fi indicat. Este destul de usor de indepartat, cu apa usor calduta. 

Rezultate: Tenul ramane curat, proaspat si catifelat. Ma asteptam sa usuce pielea dar nu este cazul, aceasta ramane foarte fina si revigorata. N-am observat rezultate surprinzatoare in privinta acneei, dar nici nu am folosit-o in mod constant. Cert e ca isi face treaba foarte bine in ceea ce priveste purificarea tenului. Pe viitor voi incerca sa o mai folosesc si in alte combinatii - cea cu galbenusul de ou ma tenteaza cel mai mult.


Si acum va prezint poza de rezistenta. Am stat ceva pe ganduri daca sa o pun sau nu, dar am zis ca WTF :))


 Voi folositi masti de fata? Ce produse v-au placut cel mai mult?



8 comentarii :

  1. pare interesanta!!si foarte bine ca ai pus si poza:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ambalajul arata super.Uneori si aspectul produsului ma face sa il achizitionez, iar acesta ma atrageeee. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bine arata pozele + layout-ul asta mai mare, mereu sunt smitten cand intru la tine :))

    RăspundețiȘtergere
  4. apa aceea de menta , cred ca e minunata vara...masti ? mai mult homemade in ultimul timp !

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...