luni, 29 octombrie 2012

Imi pare rau, nu te iubesc!

Din cand in cand vine si momentul sa ne gandim la produsele pe care am cheltuit banii dar din pacate nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor noastre. In general imi place sa vorbesc despre lucrurile frumoase si daca as putea as lauda orice produs....din pacate lucrurile nu stau chiar asa. Produsele de astazi le-am cumparat cu mari sperante dar din pacate nici unul nu m-a convins pe deplin, ba chiar pe unele din ele nu le suport deloc si cred ca pana la urma vor sfarsi la gunoi :( Asta e... Ca sa va scutesc si pe voi de astfel de experiente mi-am propus sa zic lucrurilor pe nume...asadar, sa incepem. M-am gandit sa le prezint sub forma de top, de la cel care m-a dezamagit mai mult catre cele mai acceptabile, dar pe care totusi nu le-as recumpara.


1. Balsam de par de origine naturala cu aloe si tataneasa Vivanatura

Am cumparat acest balsam relativ recent si trebuie sa recunosc ca m-a atras datorita faptului ca promite sa fie bio: 99%  substante de origine naturala. Pretul a fost undeva la 16 lei pentru 250 de ml...acceptabil. Pana aici, toate bune si frumoase...

Cam asta ar fi descrierea oficiala:
Produsul are efect antistatic si amplifica efectele samponului. Parul devine stralucitor, elastic, usor de pieptanat. Recomandat pentru toate tipurile de par.

Problema e ca acest balsam nu are nici unul din efectele promise, ba din contra! Parul ramane incalcit, aspru, greu de manevrat, ce sa mai, arata mult mai bine doar spalat cu sampon. Cel mai mult regret faptul ca in magazin nu am avut inspiratia sa-l desfac si sa-l miros :)) Stiu, nu e frumos sa desfaci produsele, dar ma scuteam de o cheltuiala complet inutila. Balsamul, daca pot sa-i zic asa, are un miros pregnant de alcool si plante, extrem de deranjant. Sa zicem ca as fi putut trece peste asta daca s-ar fi dovedit macar putin eficient.
Cam asta este consistenta lui, foarte lichida, asadar, greu de crezut ca ar putea fi considerat un balsam.
Zace aruncat in baie de cand l-am incercat iar dupa aceasta postare va zbura cu siguranta la gunoi.


Voi ati incercat vreun produs Vivanatura? Sunt curioasa daca ati avut experiente asemanatoare sau mi s-a intamplat doar mie?

2. Gelul de dus Bio cu extract de nalba Yves Rocher

Recunosc ca desi se consuma destul de repede, imi plac mult gelurile de dus Yves Rocher. Majoritatea au niste arome incredibil de delicioase iar preferatul meu e cu siguranta cel de rodii. Din pacate acesta Bio m-a dezamagit. Nu face spuma aproape deloc si nu simt ca ar curata pielea in vreun fel. Mirosul nu e rau, e ceva subtil, asta probabil din cauza faptului ca e bio, dar pur si simplu nu ne intelegem. Am incercat sa-i acord mai multe sanse dar n-a reusit pana acum sa ma convinga. Mai am unul cu ulei de argan, poate acela va fi diferit... Deocamdata ma chinui sa-l consum pe acesta :))

Voi ati incercat aceste geluri de dus? V-au placut?


3. Oriflame Wonderlash waterproof mascara

Rimelul asta l-am achizitionat mai mult de curiozitate pentru ca auzisem destule lucruri de bine despre el. Cu toate astea pe mine nu m-a impresionat si sta uitat de ceva vreme. Acum ca ma gandesc cred ca e cazul sa-l arunc :)) Nu stiu nici pana in ziua de azi de ce mi-am luat varianta waterproof, in general ma feresc de ele :)) Ceea ce nu imi place la el este pensula, care pur si simplu nu se impaca cu genele mele. In plus am senzatia ca rimelul imi incarca genele, lucru care ma enerveaza la culme. Nu pot sa zic ca am vazut mare efect cand l-am folosit dar trebuie sa mentionez ca am niste gene foarte incapatanate: destul de dese dar care nu vor deloc sa se curbeze :))  Am uitat sa fac o poza pensulei, dar ca sa va faceti o idee, cam asa arata.


Voi l-ati incercat, v-a placut?


4. E.l.f Mineral Lip Gloss in nuanta Trophy Wife

Dupa cum v-am mai spus si in alte ocazii produsele pentru buze nu sunt un must have pentru mine, sa am un ruj doua acolo in nuantele preferate si cateva gloss-uri cat mai usoare e suficient.  Am cumparat acest gloss tocmai in ideea ca e subtil si am sperat ca o sa-mi placa :D Din pacate consistenta lui nu e nici pe departe pe gustul meu, mi se pare muuult prea lipicios si greu de aplicat.

                                                               Am gasit aici acest swatch, arata totusi destul de bine nu?

Nu simt sa aiba vreun miros, nu ca asta ar fi neaparat un minus, dar trebuie sa recunosc ca luciurile de buze parfumate imi plac mai mult. Daca e sa fiu sincera, luciurile de buze din gama Essential imi plac mult mai mult :)) Trebuie sa recunosc ca arata destul de frumos iar particulele de sclipici auriu sunt chiar de efect. Pur si simplu nu m-a convins pe mine, dar asta nu inseamna ca e un produs rau.

 Daca va plac luciurile de buze mai consistente acesta s-ar putea sa fie o alegere buna pentru voi!

5. Lotiunea demachianta micelara Gerovital Plant

Am inclus aceasta lotiune in top desi nu as putea sa zic ca e neaparat un produs rau. Curata intr-adevar foarte bine fata si o face intr-un mod delicat. Nu usuca tenul, nu m-a iritat in nici un fel, nu mi-a produs nici o neplacere. Are un miros aproape imperceptibil si un efect racoritor si revigorant asupra tenului.
 Buuun, deci numai cuvinte de bine pana aici, in mod clar va intrebati ce cauta in aceasta postare :)) Ei bine, lucrul care ma deranjeaza cel mai mult la aceasta este faptul ca dupa ce o folosesc simt cum ramane sub forma unei pelicule pe fata. Asadar, simt nevoia sa ma clatesc pe fata, desi in mod normal nu ar fi cazul. Da, stiu, nu e un capat de lume, dar daca e sa ma gandesc la lotiunea Bioderma, stiu sigur ca se poate si mai bine.
In concluzie, daca vreti sa o incercati eu totusi v-o recomand, asta daca sunteti dispuse sa treceti peste acest inconvenient. E pana la urma o varianta mult mai ieftina si in mod clar e de luat in considerare daca vreti sa incercati o apa micelara.
Eu o voi folosi si pe aceasta dar ma intorc la iubirea mea, Bioderma.

Voi ce lotiuni micelare ati mai incercat?

                                                                            ...............................................
Cam asta a fost topul meu. Astept cu drag si impresiile voastre in caz ca ati avut experiente similare sau de ce nu, sunteti libere sa ma contraziceti. Pana la urma fiecare din noi este diferit! V-am pupat!

35 de comentarii :

  1. multumim ca ai impartasit cu noi aceste experiente neplacute,ne vor fi de ajutor in alegerile noastre viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am avut o experienta neplacut cu demachiantul pentru ochi Gerovital si de atunci nu am mai folosit produse Gerovital. :(
    Un produs care m-a impresionat a fost lotiunea micelara Blanchette B - Kaufland, mi se pare chiar foarte eficient iar pretul de-a dreptul amuzant. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Alina lui Brumarel29 octombrie 2012 la 14:03

    ce blog fain! :)


    on topic acum, nu stiu de ce, dar eram convinsa ca gelul ala de dus de la yr e super...

    RăspundețiȘtergere
  4. O lotiune micelara foarte buna mi se par apa de fata de la Balea pentru ten sensibil. O folosesc de ceva vreme si chiar isi merita investitia.

    RăspundețiȘtergere
  5. preferatul meu Yves Rocher este gelul de dus cu bumbac,insa am dat si eu peste unele mai slabute din aceatsa gama a lor.Rimelul d ela Oriflame il am si eu in varianta normala si nici pe mine nu ma incanta excesiv :D.Iar ca lotiune micelara nu am folosit pana acum decat eucerina pe care o ador. Pretul e de 53 ron,cam mult dupa parerea mea, insa daca nu o folosesti zilnic ci o alternezi cu un demachiant, merita :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie chiar imi place lotiunea demachianta de la gerovital , ba chiar mai am putin si o termin :) rimelul dislike, luciul dislike am avut o nuanta mai roza si se tot intindea intre buze :)))) in rest nu am incercat :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu m-am inteles foarte bine cu toata gama Gerovital.
    Insa la fel ca si tine, rimelul m-a dezamagit..imi lipea genele:(

    RăspundețiȘtergere
  8. Hmm, eu as vrea un balsam care sa-mi inaspreasca parul, de cand am stiu am un par mult prea fin si matasos :)) Si luciurile lipicioase imi plac foarte mult, deci depinde de gusturi. :P
    Pacat ca nu te-ai inteles cu produsele..sunt bani aruncati :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Din pacate nu am Yves Rocher in oras iar cand am putut sa simt aroma catorva geluri de dus de la ei am ramas dezamagita. Parca nu miroseau deloc. Acum nu stiu daca se simt mai puternic cand le folosesti sau ce se intamplase dar eu nu am fost impresionata de ele. Parca imi si pare rau pentru ca parca le-as mai da o sansa:)


    Lotiune micelara de la Gerovital nu am avut.Momentan o folosesc pe cea de la Ivatherm dar parca ma tenteaza si cea pe care am vazut ca o lauda multe fete.Aceea si Kaufland.Poate ca dupa ce o termin pe cea actuala am sa incerc si versiunea mai ieftina.


    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Nici eu nu ma impac cu periutele de genul ala la rimel. :(

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place idea de a arata produse care nu ti-au satisfacut dorintele. Dintre produsele pe care le-ai descris am doar rimelul de la Oriflame, dar nu varianta waterproof si nu pot sa sar de bucurie pentru efectul pe care il obtin la aplicare, cred ca este devina pensula.

    RăspundețiȘtergere
  12. E bine ca ai facut o astfel de postare, sa stim si de ce sa ne ferim. Cat despre micelare, am incercat ivatherm, blanchette (marca kaufland) si bioderma sensibio. Le-am mentionat in ordinea inversa a preferintelor, deci iti dai seama ca bioderma rules, nici nu mai vreau sa incerc altceva.

    RăspundețiȘtergere
  13. In general ma impac binisor cu produsele Gerovital, nu e nici ceva wow, dar nici nu mi-au creat vreo neplacere. Am auzit multe pareri pozitive despre micelara asta, cand mai ajung printr-un Kaufland poate mi-o iau si eu :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc mult! Mmm, asta cu nalba nu prea e, intre timp l-am incercat pe cel cu ulei de argan din aceeasi gama si e total diferit, mult mai fain :)) Nu stiu ce sa mai cred :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Am sa o iau in considerare, din pacate nu prea am cum sa ajung des la dm :(

    RăspundețiȘtergere
  16. Da, vad si eu ca sunt diferite, intre timp l-am incercat pe cel Bio cu ulei de argan si e muuuult mai fain :)) De la Eucerin nu prea am testat produse, momentan cred ca raman la Bioderma, macar stiu ca merg la sigur :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Da, oricum n-am zis ca e rea, in mod clar m-am obisnuit si eu cu cea de la Bioderma :D Exact la fel am patit si eu cu luciul de buze :)))

    RăspundețiȘtergere
  18. In general ma inteleg si eu bine cu produsele Gerovital, nu mi-au produs niciun fel de neplaceri.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cu mana pe inima spun ca balsamul asta e cel mai prost produs pentru par pe care l-am incercat pana acum :)) La luciuri stiu, depinde de gusturi, am si zis :D

    RăspundețiȘtergere
  20. Da, unele sunt mai parfumate, altele mai putin, oricum mirosul nu persista foarte mult dupa dus. Mie imi plac asa :D Ivatherm am avut-o si eu, m-am impacat binisor, totusi o prefer pe cea Bioderma. Sa stii ca nici micelara de la Yves Rocher nu e rea, am si un review despre ea.

    RăspundețiȘtergere
  21. :D Daaa, eu am zis ca poate poate, dar se pare ca nu :)))

    RăspundețiȘtergere
  22. Ma bucur ca iti place initiativa :D O sa mai fac postari din astea :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Daaaa, chiar ca Bioderma rules. Dupa Bioderma sa stii ca as recomanda-o pe cea de la Yves Rocher, eu am avut-o si mi-a placut mult, chiar as recumpara-o.

    RăspundețiȘtergere
  24. De cand ii dau tarcoale lotiunii micelare Gerovital! Mi-era cam frica s-o iau asa la noroc caci tenul meu e destul de sensibil. Tot asteptam review-uri pe bloguri si nimeni nimic. :)) In sfarsit gasesc o parere. Bun. Pe mine nu m-ar deranja pelicula aceea pentru ca oricum mereu folosesc gel de curatare dupa. Intrebarea mea ar fii, daca micelara Gerovital este cam pe la nivelul Ivatherm. Stiu ca Bioderma rules, it does, but it rules my pocket too. Indata termin Ivathermul si daca zici ca e macar la niveul ei (care este acceptabil) as lua-o si eu. Oricum si Ivatherm e lipicioasa de ex in comparatie cu Bioderma.
    PS: Poate ai auzit de blogul Pasageri, iar ea recomanda clatirea lotiunii micelare de pe ten, pt ca este un produs ce contine ingrediente destinate curatarii care n-ar trebui lasate pe ten (si mie una mi se pare ca explicatia are logica buna)


    Uh, long post. Pupic!

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu as zice sa o incerci, dupa cum ziceam, nu e un produs rau, pur si simplu nu e pe gustul meu. In rest, curata bine si nu mi-a deranjat cu nimic tenul - este incredibil de sensibil. Citesc si eu blogul Pasagerei si ii dau dreptate dar uneori seara ma demachiez dupa ce ma bag in pat si efectiv mor de lene sa ma mai ridic sa ma clatesc :)) Da, stiu, rau fac!!! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  26. Mna, m-ai convins, o voi incerca. :D
    Eram aproape sigura ca o citesti pe Corina, who doesn't? Muulte avem de schimbat :)) si trebuie sa recunosc cu mana pe inima ca sfaturile ei mi-au facut doar bine. Te pup si multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  27. La cea mai recenta comanda plasata la Yves Rocher am ales si eu gelul de dus cu extract de nalba si nu mi-a placut! Rămân fidela celui cu boabe de cafea care miroase divin! Kisses
    http://giamakeup.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  28. Detin Gelul de Dus Bio de la YR tot in aceasta varianta, si 2 de ori am incercat sa il incerc in speranta ca imi voi schimba parerea despre el , dar din pacate nu a fost asa. Am asteptat sa il am , ca sa nu mai spun ca mi-am luat si 2 buc, la fel:( M-a dezamagit complet, nu curata deloc pielea, mie nici mirosul nu imi place, desi nu ma asteptam la un miros wow avand in vedere ca este Bio dar sunt tare dezamagita de el... Nu am sa-l mai folosesc :-<

    RăspundețiȘtergere
  29. Eu folosesc balsamul de par de la vivanatura si mi se pare foarte bun in cazul parului meu, iar mirosul de plante mi se pare foarte ok, depinde de preferinte probabil.

    RăspundețiȘtergere
  30. Am aceasta mascara si imi incarca genele foaaaaarte tare ... nici cu periuta nu ma prea impac.

    RăspundețiȘtergere
  31. Da, din pacate a fost o dezamagire. :(

    RăspundețiȘtergere
  32. As fi dispusa sa trec peste miros daca ar avea un efect placut asupra parului meu, insa cum am zis, mi-l lasa pur si simplu groaznic. E evident ca difera probabil de la persoana la persoana :(

    RăspundețiȘtergere
  33. Hi there, I found your site via Google even as searching for
    a comparable topic, your website got here up, it looks good.

    I've bookmarked it in my google bookmarks.
    Hi there, simply changed into alert to your weblog via Google, and found that it is truly informative. I'm going to watch out for brussels.
    I'll appreciate in the event you proceed this in future. Many folks will be benefited from your writing. Cheers!

    Here is my website :: Author's external home page.
    ..

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...